Beauty Works Schoonheidsinstituut

Nieuws

actie

Een rimpelloos 2023!

(nieuwsbrief van 15 januari)

Lieve klant.

Allereerst de beste wensen voor een gezond, gelukkig en stralend 2023! Ik hoop dat het voor u een rimpelloos jaar mag worden.

De feestdagen zitten er weer op, we zitten weer in ons normale ritme en dat is fijn. Inmiddels ben ik weer volop aan het behandelen in de salon, heerlijk! Het belooft weer een jaar te worden met mooie nieuwe producten van Babor en de daarbij behorende behandelingen in de salon.

nieuws

Certificaat Acne behandelingen

Op 2 augustus 2022 heb ik mijn certificaat voor Acne behandelingen voor de komende drie jaar vernieuwd.
Ziektekostenverzekeraars vergoeden Acne behandelingen wanneer deze door een gecertificeerde schoonheidsspecialiste worden uitgevoerd.
Bij BeautyWorks zit u goed!

nieuws

Nieuw: Mico Needling 2.0

Voortschrijdend inzicht en nieuwe technieken hebben bij Babor geleid tot de ontwikkeling van een nieuw apparaat voor micro needling.

Voor nòg mooiere resultaten.

nieuws nieuws

NIEUW! De Skinpeeler

De Skinpeeler is een echte aanwinst voor de salon. Het voortdurend volgen van nieuwe ontwikkelingen heeft geleid tot de aanschaf van dit prachtige apparaat voor huidverbetering.
Het is een combinatie apparaat waarmee naast Microdermabrasie ook Ultrasoon behandelingen worden gegegeven. Beide behandeltechnieken, met als doel intensieve huidverbetering, worden veel toegepast hier in de salon.

Ter introductie:
Microdermabrasie behandeling incl. Ultrasoon nabehandeling voor € 119,-

actie

Opleiding Orthomoleculair Schoonheidsspecialiste

Voeding en Huid hebben mijn grote interesse, dat zal u niet verbazen. Na een intensieve studie in 2019-2020 bij het OPFG heb ik het diploma Orthomoleculair Schoonheidsspecialiste behaald. Perfecte huidverzorging, voedingsadvies en suppletie, voor dit alles bent u van harte welkom bij BeautyWorks.
actie

Nieuw van Babor, nieuw bij BeautyWorks: Dr. Babor Pro

Op maat gesneden, effectieve behandelingen waarmee we een individuele huidtherapie geven. De Highlight behandeling is de perfect op het huidbeeld afgestemde kuur met de TheraPRO AHA Peels.

Behandeling met zorgvuldig gekozen fruitzuren voor een zichtbare verfijnde stralende huid. Na grondige studie en voorbereiding, waarvoor weer een mooi Certificaat, zijn we er klaar voor.

Leuke introductie aanbieding; meer info in de salon.

actie

Huidverbeterende Massage

Dat u voor Bindweefselmassage terecht kunt bij BeautyWorks weet u al lang. Ook deze kennis en kunde wordt zorgvuldig bijgehouden, zodat u altijd volgens de nieuwste inzichten wordt behandeld. Na elke update weer een fris certificaat.
nieuws

Excellence Instituut

Hoe trots kun je zijn! BeautyWorks is erkend als Babor Excellence Instituut!

Om aan dit keurmerk te voldoen wordt gekeken naar cosmetische expertise, product know how en professionele ambiance incl. hygiëne. Het certificaat wordt op meerdere niveau's gegeven waarvan Excellence instituut het hoogste is.

nieuws

Certificaat Babor Tech Micro Needling

Op 20 maart 2017 heb ik privétraining op locatie gehad m.b.t. de Micro Needling en ben zeer enthousiast over deze effectieve behandeltechniek.

Met de aanschaf van dit apparaat is het aanbod van BeautyWorks nog completer geworden.

nieuws

Certificaat Babor Tech Micro Peeler & Sonic 2.0

Op 6 en 7 oktober heb ik de Babor Training Microdermabrasie en Ultra geluid in Aken gevolgd. Zodat we bij BeautyWorks uw huid steeds volgens de nieuwste inzichten behandelen.

Micodermabrasie is een veel gevraagde behandeling; ideaal om uw huid dmv een intensieve peeling op te frissen, al dan niet in kuur verband.

Extra voordeel in kuurverband; informeer hiernaar in de salon.

nieuws

Certificaat Babor AGE ID Look & More

Op 27 en 28 oktober volgde ik in Aken de Babor visagie training met Peter Schmidinger, Duitslands bekendste make-up artist, de man die voor Babor make-up ontwikkelt.

Geweldige training; wat is er veel mogelijk met de Babor make-up! Vandaar ook dat we de make-up workshops blijvend gaan aanbieden bij Beautyworks, zodat we met de trends mee gaan.

nieuws
nieuws

Interview in vakblad "De Beautysalon"

Ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum staat er een interview in de juni editie van vakblad "De Beautysalon". Het is een heel mooi artikel geworden! Wilt u een kijkje wilt nemen? Klik dan op deze link of op het onderstaande voorbeeld.


nieuws

U-consultancy

Wist u dat 1 op de 8 Nederlanders langdurig of zelfs hun leven lang te maken heeft met een huidaandoening? En dit aantal neemt verder toe. Ook in mijn salon krijg ik regelmatig klanten met huidproblemen. Dan moet je wel in staat zijn deze problemen te herkennen, het juiste advies te geven en waar nodig door te verwijzen naar de medische professie. Het is daarom belangrijk dat ik, als schoonheidsspecialiste, voldoende dermatologische kennis heb en deze kennis ook steeds up to date houd.

Dit jaar heb ik hiervoor twee opleidingen gevolgd, de basisopleiding en de vervolgopleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten. Deze opleidingen heb ik gevolgd bij U-Consultancy en vallen onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie. De lessen worden gegeven door ervaren dermatologen en andere deskundigen. Zo wordt kwaliteit en actualiteit gewaarborgd.


Een waardevolle aanvulling op mijn andere specialisaties.BeautyWorks Schoonheidsinstituut
Schijfstraat 4
4847 SM Teteringen
 
06 - 233 63 310
beauty.works@outlook.com
 
KvK nummer: 20103183
BTW nummer: NL001263430B28
AGB code: 89002089
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze behandelingen zijn altijd op afspraak, voor productverkoop bent U welkom tijdens de openingstijden.


 
Pinnen, ja graag
 
E-shop
Voor uw afspraak heb ik speciaal tijd gereserveerd. Wilt u bij verhindering dit tijdig melden? Binnen 24 uur moet ik helaas kosten in rekening brengen.