Beauty Works Schoonheidsinstituut

Nieuws

nieuws

Nieuw: Mico Needling 2.0

Voortschrijdend inzicht en nieuwe technieken hebben bij Babor geleid tot de ontwikkeling van een nieuw apparaat voor micro needling.

Voor nòg mooiere resultaten.

actie

Jubileum + Black Friday, dat wordt spectaculair!

(Nieuwsbrief van 21 november)

Geachte klant.

Ik ben heel blij dat jubileumdag 2 aanstaande vrijdag 26 november door kan gaan. Van 13.00-18.00 uur.

Uiteraard nemen we de corona maatregelen in acht. Bij binnenkomst check ik uw QR code en daarna kunt u, met inachtneming van de 1,5 m, zonder mondkapje in de salon verblijven.

nieuws nieuws

NIEUW! De Skinpeeler

De Skinpeeler is een echte aanwinst voor de salon. Het voortdurend volgen van nieuwe ontwikkelingen heeft geleid tot de aanschaf van dit prachtige apparaat voor huidverbetering.
Het is een combinatie apparaat waarmee naast Microdermabrasie ook Ultrasoon behandelingen worden gegegeven. Beide behandeltechnieken, met als doel intensieve huidverbetering, worden veel toegepast hier in de salon.

Ter introductie:
Microdermabrasie behandeling incl. Ultrasoon nabehandeling voor € 119,-

actie

Home Spa Moments

Gedurende het voorjaar besteden we meer aandacht aan lichaamsverzorging. Extra leuk ivm het verschijnen van de vernieuwde lijn voor lichaamsverzorging van Babor. Twee uitgebreide series, Shaping & Energizing, perfect afgestemd op de behoeften van uw huid.

Shaping:
Met werkstoffen om stevigheid van de huid te bevorderen en het huidbeeld gelijkmatiger te maken.
Geur o.a: mimosa, amandel en musk

Energizing:
bevat extracten om huidcellen te activeren en te hydrateren.
Geur: o.a. appel, citroen, munt, rozemarijn.

Speciaal voor u: een kosteloze upgrade tijdens uw behandeling ter kennismaking.

actie

Een bezoek aan de salon

Om de gezondheid en veiligheid van u en mijzelf te waarborgen, werken wij, zoals altijd, alleen op afspraak. We vragen u om alleen naar de behandeling te komen. Tevens wordt u verzocht een mond-neusmasker te dragen. Tijdens de behandeling gaat dit uiteraard af.

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten. Deze richtlijnen worden strikt nageleefd binnen onze salon en de belangrijkste zaken willen we graag vooraf met u delen.

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen per email of telefoon.


Klik op de foto om hem te vergroten.

actie

Opleiding Orthomoleculair Schoonheidsspecialiste

Voeding en Huid hebben mijn grote interesse, dat zal u niet verbazen. Na een intensieve studie in 2019-2020 bij het OPFG heb ik het diploma Orthomoleculair Schoonheidsspecialiste behaald. Perfecte huidverzorging, voedingsadvies en suppletie, voor dit alles bent u van harte welkom bij BeautyWorks.
nieuws

Certificaat Acne behandelingen

Op 11 juli 2019 heb ik mijn certificaat voor Acne behandelingen voor de komende drie jaar vernieuwd.
Ziektekostenverzekeraars vergoeden Acne behandelingen wanneer deze door een gecertificeerde schoonheidsspecialiste worden uitgevoerd.
Bij BeautyWorks zit u goed!

actie

Nieuw van Babor, nieuw bij BeautyWorks: Dr. Babor Pro

Op maat gesneden, effectieve behandelingen waarmee we een individuele huidtherapie geven. De Highlight behandeling is de perfect op het huidbeeld afgestemde kuur met de TheraPRO AHA Peels.

Behandeling met zorgvuldig gekozen fruitzuren voor een zichtbare verfijnde stralende huid. Na grondige studie en voorbereiding, waarvoor weer een mooi Certificaat, zijn we er klaar voor.

Leuke introductie aanbieding; meer info in de salon.

actie

Huidverbeterende Massage

Dat u voor Bindweefselmassage terecht kunt bij BeautyWorks weet u al lang. Ook deze kennis en kunde wordt zorgvuldig bijgehouden, zodat u altijd volgens de nieuwste inzichten wordt behandeld. Na elke update weer een fris certificaat.
nieuws

Excellence Instituut

Hoe trots kun je zijn! BeautyWorks is erkend als Babor Excellence Instituut!

Om aan dit keurmerk te voldoen wordt gekeken naar cosmetische expertise, product know how en professionele ambiance incl. hygiëne. Het certificaat wordt op meerdere niveau's gegeven waarvan Excellence instituut het hoogste is.

nieuws

Certificaat Babor Tech Micro Needling

Op 20 maart 2017 heb ik privétraining op locatie gehad m.b.t. de Micro Needling en ben zeer enthousiast over deze effectieve behandeltechniek.

Met de aanschaf van dit apparaat is het aanbod van BeautyWorks nog completer geworden.

nieuws

Certificaat Babor Tech Micro Peeler & Sonic 2.0

Op 6 en 7 oktober heb ik de Babor Training Microdermabrasie en Ultra geluid in Aken gevolgd. Zodat we bij BeautyWorks uw huid steeds volgens de nieuwste inzichten behandelen.

Micodermabrasie is een veel gevraagde behandeling; ideaal om uw huid dmv een intensieve peeling op te frissen, al dan niet in kuur verband.

Extra voordeel in kuurverband; informeer hiernaar in de salon.

nieuws

Certificaat Babor AGE ID Look & More

Op 27 en 28 oktober volgde ik in Aken de Babor visagie training met Peter Schmidinger, Duitslands bekendste make-up artist, de man die voor Babor make-up ontwikkelt.

Geweldige training; wat is er veel mogelijk met de Babor make-up! Vandaar ook dat we de make-up workshops blijvend gaan aanbieden bij Beautyworks, zodat we met de trends mee gaan.

nieuws
nieuws

Interview in vakblad "De Beautysalon"

Ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum staat er een interview in de juni editie van vakblad "De Beautysalon". Het is een heel mooi artikel geworden! Wilt u een kijkje wilt nemen? Klik dan op deze link of op het onderstaande voorbeeld.


nieuws

U-consultancy

Wist u dat 1 op de 8 Nederlanders langdurig of zelfs hun leven lang te maken heeft met een huidaandoening? En dit aantal neemt verder toe. Ook in mijn salon krijg ik regelmatig klanten met huidproblemen. Dan moet je wel in staat zijn deze problemen te herkennen, het juiste advies te geven en waar nodig door te verwijzen naar de medische professie. Het is daarom belangrijk dat ik, als schoonheidsspecialiste, voldoende dermatologische kennis heb en deze kennis ook steeds up to date houd.

Dit jaar heb ik hiervoor twee opleidingen gevolgd, de basisopleiding en de vervolgopleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten. Deze opleidingen heb ik gevolgd bij U-Consultancy en vallen onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie. De lessen worden gegeven door ervaren dermatologen en andere deskundigen. Zo wordt kwaliteit en actualiteit gewaarborgd.


Een waardevolle aanvulling op mijn andere specialisaties.BeautyWorks Schoonheidsinstituut
Schijfstraat 4
4847 SM Teteringen
 
06 - 233 63 310
beauty.works@outlook.com
 
KvK nummer: 20103183
BTW nummer: NL001263430B28
AGB code: 89002089
Openingstijden
Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten

Onze behandelingen zijn altijd op afspraak, voor productverkoop bent U welkom tijdens de openingstijden.


 
Pinnen, ja graag
 
E-shop
Voor uw afspraak heb ik speciaal tijd gereserveerd. Wilt u bij verhindering dit tijdig melden? Binnen 24 uur moet ik helaas kosten in rekening brengen.