Beauty Works Schoonheidsinstituut

Nieuws

actie

Uw huid in de winter: actie vereist!

Geachte klant,

Het nieuwe jaar is alweer 2 weken oud, we zitten inmiddels in het ritme van alledag, ook altijd weer fijn. Ik hoop dat de start van het nieuwe jaar voor u allen goed is geweest.
Hier is dat zeker het geval, we zijn weer heerlijk bezig met huidverbetering en alles wat daarbij komt kijken.

Zoals u gewend bent breng ik u op de hoogte van alle nieuwigheden bij Babor en BeautyWorks...

nieuws

De nieuwe herfst/winterlook 2019/2020 van AGE ID make-up

Met o.a.
Een blush stick in een mooie, transparante rosé tint met shimmer
Een palet met 2 matte, 2 glossy en 2 creamy lipsticks.
Oogschaduw die ook als eyeliner en glans topper te gebruiken is.

nieuws

Certificaat Acne behandelingen

Op 11 juli 2019 heb ik mijn certificaat voor Acne behandelingen voor de komende drie jaar vernieuwd.
Ziektekostenverzekeraars vergoeden Acne behandelingen wanneer deze door een gecertificeerde schoonheidsspecialiste worden uitgevoerd.
Bij BeautyWorks zit u goed!

actie

Nieuw van Babor, nieuw bij BeautyWorks: Dr. Babor Pro

Op maat gesneden, effectieve behandelingen waarmee we een individuele huidtherapie geven. De Highlight behandeling is de perfect op het huidbeeld afgestemde kuur met de TheraPRO AHA Peels.

Behandeling met zorgvuldig gekozen fruitzuren voor een zichtbare verfijnde stralende huid. Na grondige studie en voorbereiding, waarvoor weer een mooi Certificaat, zijn we er klaar voor.

Leuke introductie aanbieding; meer info in de salon.

actie

Huidverbeterende Massage

Dat u voor Bindweefselmassage terecht kunt bij BeautyWorks weet u al lang. Ook deze kennis en kunde wordt zorgvuldig bijgehouden, zodat u altijd volgens de nieuwste inzichten wordt behandeld. Na elke update weer een fris certificaat.
actie

Opleiding Orthomoleculair Schoonheidsspecialiste

Voeding en huid hebben mijn grote interesse, dat zal u niet verbazen. Om nog meer inzicht te krijgen ben ik in januari gestart met de opleiding Orthomoleculair Schoonheidsspecialiste. Perfecte huidverzorging, voedingsadvies en suppletie , voor dit alles kunt u terecht bij BeautyWorks.
nieuws

Excellence Instituut

Hoe trots kun je zijn! BeautyWorks is erkend als Babor Excellence Instituut!

Om aan dit keurmerk te voldoen wordt gekeken naar cosmetische expertise, product know how en professionele ambiance incl. hygiëne. Het certificaat wordt op meerdere niveau's gegeven waarvan Excellence instituut het hoogste is.

nieuws

Certificaat Babor Tech Micro Needling

Op 20 maart 2017 heb ik privétraining op locatie gehad m.b.t. de Micro Needling en ben zeer enthousiast over deze effectieve behandeltechniek.

Met de aanschaf van dit apparaat is het aanbod van BeautyWorks nog completer geworden.

nieuws

Certificaat Babor Tech Micro Peeler & Sonic 2.0

Op 6 en 7 oktober heb ik de Babor Training Microdermabrasie en Ultra geluid in Aken gevolgd. Zodat we bij BeautyWorks uw huid steeds volgens de nieuwste inzichten behandelen.

Micodermabrasie is een veel gevraagde behandeling; ideaal om uw huid dmv een intensieve peeling op te frissen, al dan niet in kuur verband.

Extra voordeel in kuurverband; informeer hiernaar in de salon.

nieuws

Certificaat Babor AGE ID Look & More

Op 27 en 28 oktober volgde ik in Aken de Babor visagie training met Peter Schmidinger, Duitslands bekendste make-up artist, de man die voor Babor make-up ontwikkelt.

Geweldige training; wat is er veel mogelijk met de Babor make-up! Vandaar ook dat we de make-up workshops blijvend gaan aanbieden bij Beautyworks, zodat we met de trends mee gaan.

nieuws
nieuws

Interview in vakblad "De Beautysalon"

Ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum staat er een interview in de juni editie van vakblad "De Beautysalon". Het is een heel mooi artikel geworden! Wilt u een kijkje wilt nemen? Klik dan op deze link of op het onderstaande voorbeeld.


nieuws

U-consultancy

Wist u dat 1 op de 8 Nederlanders langdurig of zelfs hun leven lang te maken heeft met een huidaandoening? En dit aantal neemt verder toe. Ook in mijn salon krijg ik regelmatig klanten met huidproblemen. Dan moet je wel in staat zijn deze problemen te herkennen, het juiste advies te geven en waar nodig door te verwijzen naar de medische professie. Het is daarom belangrijk dat ik, als schoonheidsspecialiste, voldoende dermatologische kennis heb en deze kennis ook steeds up to date houd.

Dit jaar heb ik hiervoor twee opleidingen gevolgd, de basisopleiding en de vervolgopleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten. Deze opleidingen heb ik gevolgd bij U-Consultancy en vallen onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie. De lessen worden gegeven door ervaren dermatologen en andere deskundigen. Zo wordt kwaliteit en actualiteit gewaarborgd.


Een waardevolle aanvulling op mijn andere specialisaties.BeautyWorks Schoonheidsinstituut
Schijfstraat 4
4847 SM Teteringen
 
06 - 233 63 310
 
beauty.works@outlook.com
Openingstijden
Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten

Onze behandelingen zijn altijd op afspraak, voor productverkoop bent U welkom tijdens de openingstijden.


 
Pinnen, ja graag
 
E-shop
Voor uw afspraak heb ik speciaal tijd gereserveerd. Wilt u bij verhindering dit tijdig melden? Binnen 24 uur moet ik helaas kosten in rekening brengen.