Beauty Works Schoonheidsinstituut

Nieuws

nieuws

Trendkleuren “Eternal Grace Lipsticks”

Nieuw dit voorjaar, deze prachtige lipsticks met o.a. mango butter, granaatappel olie en speciale peptiden, werkstoffen die zorgen voor vochtbinding, verzorging en draagcomfort.

In 4 prachtige tinten. Deze limited edition is een hommage aan de ‘Grande Dames’ van het witte doek, Audrey, Grace, Brigitte en Marilyn.

nieuws

Nieuw van Dr. Babor: The Cure Cream

Nieuwe inzichten en ontwikkelingen hebben geleid tot een make over van de zeer geliefde Dr Babor Ultimate Repair Creme.

Voor een extra impuls met nieuwe werkstoffen, een ware boost voor uw huid.

actie

Nieuw jaar, nieuwe producten en nieuwe behandelingen

(nieuwsbrief van 31 januari)

Lieve klant.

Inmiddels zijn we weer van start gegaan in het nieuwe jaar, de eerste maand zit er al weer bijna op.

Stil zitten is er niet bij, bij Babor en BeautyWorks wordt hard gewerkt om ook in 2024 weer met mooie producten en vernieuwingen te komen, met fantastische bijpassende behandelingen....

nieuws

SKIN registratie

Sinds 1 januari 2023 staat Beautyworks geregistreerd bij het SKIN register.

SKIN staat voor Schoonheidsspecialisten KwaliteitsInstituut Nederland. Waarom is deze registratie zo belangrijk? Consumenten, maar zeker ook overheden en verzekeraars, verlangen in deze tijd steeds meer duidelijkheid over wat "kwaliteit" inhoudt. Schoonheidsspecialisten die in het SKIN register zijn opgenomen voldoen aan transparante kwaliteitseisen. Naast erkende diploma’s en specialisaties moeten ze aantonen dat ze voldoende werkervaring hebben en hun vakkennis en vaardigheden op peil houden door bij- en nascholing te volgen. Hiervoor zijn objectieve criteria vastgelegd. Daarnaast moet er gewerkt worden volgens een bepaalde kwaliteitsstandaard en dient er aandacht te zijn voor veiligheid en beroepsethiek.

Kortom: SKIN controleert of de geregistreerde schoonheidsspecialisten op een juiste manier bezig zijn met hun vak!

Bovendien is het zo dat cliënten van SKIN geregistreerde instituten bij hun zorgverzekeraar vaak een deel van hun factuur voor een specialistische behandeling (bv acné) kunnen declareren. Check dit bij uw verzekering.

nieuws

Babor Cleansing: volledig vernieuwd

Prachtige nieuwe reinigingsproducten met tot 99,7% natuurlijke ingrediënten en verpakkingen die volledig recyclebaar zijn. Hoe mooi is dat?

In de salon ziet en voelt u de producten.

Ik adviseer u graag u welk product het beste bij uw huid past.

nieuws

Certificaat Acne behandelingen

Op 2 augustus 2022 heb ik mijn certificaat voor Acne behandelingen voor de komende drie jaar vernieuwd.
Ziektekostenverzekeraars vergoeden Acne behandelingen wanneer deze door een gecertificeerde schoonheidsspecialiste worden uitgevoerd.
Bij BeautyWorks zit u goed!

nieuws

Nieuw: Mico Needling 2.0

Voortschrijdend inzicht en nieuwe technieken hebben bij Babor geleid tot de ontwikkeling van een nieuw apparaat voor micro needling.

Voor nòg mooiere resultaten.

nieuws nieuws

NIEUW! De Skinpeeler

De Skinpeeler is een echte aanwinst voor de salon. Het voortdurend volgen van nieuwe ontwikkelingen heeft geleid tot de aanschaf van dit prachtige apparaat voor huidverbetering.
Het is een combinatie apparaat waarmee naast Microdermabrasie ook Ultrasoon behandelingen worden gegegeven. Beide behandeltechnieken, met als doel intensieve huidverbetering, worden veel toegepast hier in de salon.

Ter introductie:
Microdermabrasie behandeling incl. Ultrasoon nabehandeling voor € 119,-

actie

Opleiding Orthomoleculair Schoonheidsspecialiste

Voeding en Huid hebben mijn grote interesse, dat zal u niet verbazen. Na een intensieve studie in 2019-2020 bij het OPFG heb ik het diploma Orthomoleculair Schoonheidsspecialiste behaald. Perfecte huidverzorging, voedingsadvies en suppletie, voor dit alles bent u van harte welkom bij BeautyWorks.
actie

Nieuw van Babor, nieuw bij BeautyWorks: Dr. Babor Pro

Op maat gesneden, effectieve behandelingen waarmee we een individuele huidtherapie geven. De Highlight behandeling is de perfect op het huidbeeld afgestemde kuur met de TheraPRO AHA Peels.

Behandeling met zorgvuldig gekozen fruitzuren voor een zichtbare verfijnde stralende huid. Na grondige studie en voorbereiding, waarvoor weer een mooi Certificaat, zijn we er klaar voor.

Leuke introductie aanbieding; meer info in de salon.

actie

Huidverbeterende Massage

Dat u voor Bindweefselmassage terecht kunt bij BeautyWorks weet u al lang. Ook deze kennis en kunde wordt zorgvuldig bijgehouden, zodat u altijd volgens de nieuwste inzichten wordt behandeld. Na elke update weer een fris certificaat.
nieuws

Excellence Instituut

Hoe trots kun je zijn! BeautyWorks is erkend als Babor Excellence Instituut!

Om aan dit keurmerk te voldoen wordt gekeken naar cosmetische expertise, product know how en professionele ambiance incl. hygiëne. Het certificaat wordt op meerdere niveau's gegeven waarvan Excellence instituut het hoogste is.

nieuws

Interview in vakblad "De Beautysalon"

Ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum staat er een interview in de juni editie van vakblad "De Beautysalon". Het is een heel mooi artikel geworden! Wilt u een kijkje wilt nemen? Klik dan op deze link of op het onderstaande voorbeeld.


nieuws

U-consultancy

Wist u dat 1 op de 8 Nederlanders langdurig of zelfs hun leven lang te maken heeft met een huidaandoening? En dit aantal neemt verder toe. Ook in mijn salon krijg ik regelmatig klanten met huidproblemen. Dan moet je wel in staat zijn deze problemen te herkennen, het juiste advies te geven en waar nodig door te verwijzen naar de medische professie. Het is daarom belangrijk dat ik, als schoonheidsspecialiste, voldoende dermatologische kennis heb en deze kennis ook steeds up to date houd.

Dit jaar heb ik hiervoor twee opleidingen gevolgd, de basisopleiding en de vervolgopleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten. Deze opleidingen heb ik gevolgd bij U-Consultancy en vallen onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging van Dermatologie. De lessen worden gegeven door ervaren dermatologen en andere deskundigen. Zo wordt kwaliteit en actualiteit gewaarborgd.


Een waardevolle aanvulling op mijn andere specialisaties.BeautyWorks Schoonheidsinstituut
Schijfstraat 4
4847 SM Teteringen
 
06 - 233 63 310
beauty.works@outlook.com
 
KvK nummer: 20103183
BTW nummer: NL001263430B28
AGB code: 89002089
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze behandelingen zijn altijd op afspraak, voor productverkoop bent U welkom tijdens de openingstijden.


 
Pinnen, ja graag
 
E-shop
Voor uw afspraak heb ik speciaal tijd gereserveerd. Wilt u bij verhindering dit tijdig melden? Binnen 24 uur moet ik helaas kosten in rekening brengen.