Babor

Bij BeautyWorks wordt gewerkt met het gerenommeerde cosmeticamerk Babor.

Babor is wereldwijd toonaangevend in topinstituten, beautyfarms en spa’s.
Het merk ademt exclusiviteit en maakt hoogwaardige producten.

Babor werd in 1956 opgericht door dr. Babor en heeft zich door de jaren heen verder ontwikkeld, waardoor het nu een ruim assortiment aan huidverzorgings- en huidverbeteringsproducten bezit.

De producten van Babor kenmerken zich door het gebruik van in eigen beheer ontwikkelde natuurlijke werkstoffen.

Babor Cosmetics staat voor hoogwaardige cosmetica die innovatieve, wetenschappelijke inzichten en de effectieve werkwijze van de natuur op het hoogste niveau verenigen. Kostbare bestanddelen van zoveel mogelijk natuurlijke oorsprong garanderen de hoogste verdraagzaamheid.

Babor producten zijn dermatologisch getest en dus ook zeer geschikt voor de gevoelige en allergische huid.

Bovendien werkt Babor met dierproefvrije producten.

De Babor behandelingssystemen bieden u een schitterende mogelijkheid het leven van alledag te ontvluchten. Afwisseling, ontspanning, behandeling van probleemzones en de effectieve verzorging, speciaal op u afgestemd, geven uw huid nieuwe vitaliteit en spankracht.
Het resultaat: U verlaat de salon heerlijk ontspannen met een huid die gezien mag worden.Babor
Neoderma

GelColor by OPI

The OPI Story

Als marktleider in professionele nagelverzorging is OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten en diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten - met een geweldige glans!

De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten. In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!

Op dit moment is OPI verkrijgbaar in meer dan 100 landen; naast nagellakken en GelColors is er een volledige professionele productlijn, waaronder producten voor nagelverzorging, sneldrogers, lotions, cosmetische hand- en voetverzorging, vijlen, gel en acryl.

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. OPI is sinds 1993 ook verkrijgbaar in Nederland.


Décaar

Décaar is een nieuw en modern Cosmeceutical merk, gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van gerenommeerde wetenschappers. Zij delen één filosofie; De basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid.

Décaar bepaalt daarmee de standaard, zij zijn gedreven in het leveren van innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen. De resultaten zijn dermatologisch bewezen.

Décaars missie is: "Met de kracht van de natuur iedere huid gezond te maken". Décaar is vooral bekend door de geliefde Biopeeling, de Algae Peeling.

Door de combinatie van natuurlijke ingrediënten is deze zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Het is een 100% veilig behandelproces en is geschikt voor het behandelen van bv:
- acne- en vette huid
- droge huid
- pigmentvlekken
- couperose
- littekens
- vale, rokershuid
- rimpels, fijne lijntjes

Décaar heeft bijpassende producten voor thuisgebruik. Deze producten zijn een goede aanvulling op de behandeling en verhogen het totaaleffect.Neoderma
BeautyWorks Schoonheidsinstituut
Schijfstraat 4
4847 SM Teteringen
 
06 - 233 63 310
beauty.works@outlook.com
 
KvK nummer: 20103183
BTW nummer: NL001263430B28
AGB code: 89002089
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze behandelingen zijn altijd op afspraak, voor productverkoop bent U welkom tijdens de openingstijden.


 
Pinnen, ja graag
 
E-shop
Voor uw afspraak heb ik speciaal tijd gereserveerd. Wilt u bij verhindering dit tijdig melden? Binnen 24 uur moet ik helaas kosten in rekening brengen.