Babor

Bij BeautyWorks wordt gewerkt met het gerenommeerde cosmeticamerk Babor.

Babor is wereldwijd toonaangevend in topinstituten, beautyfarms en spa’s.
Het merk ademt exclusiviteit, maakt hoogwaardige producten en is alleen verkrijgbaar bij de professionals.

Babor werd in 1955 opgericht door dr. Babor en heeft zich door de jaren heen verder ontwikkeld, zodat het nu een ruim assortiment aan verzorgingsproducten bezit.

De producten van Babor kenmerken zich door het gebruik van in eigen beheer ontwikkelde natuurlijke werkstoffen.

Babor Cosmetics staat voor hoogwaardige cosmetica die innovatieve, wetenschappelijke inzichten en de effectieve werkwijze van de natuur op het hoogste niveau verenigen. Kostbare bestanddelen van zoveel mogelijk natuurlijke oorsprong garanderen de hoogste verdraagzaamheid.

Babor producten zijn dermatologisch getest en dus ook zeer geschikt voor de gevoelige en allergische huid.

Bovendien werkt Babor met dierproefvrije producten.

De Babor behandelingssystemen bieden u een schitterende mogelijkheid het leven van alledag te ontvluchten. Afwisseling, ontspanning, behandeling van probleemzones en de effectieve verzorging, speciaal op u afgestemd, geven uw huid nieuwe vitaliteit en spankracht.
Het resultaat: U verlaat de salon heerlijk ontspannen met een huid die gezien mag worden.Babor

Neoderma

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent "nieuwe huid". De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus waar de producten worden ontwikkeld en geproduceerd.

Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Biopeeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbetert.

De kracht van Neoderma is huidverbetering door middel van natuurlijke ingrediënten. De slogan is niet voor niets "The essence of natural beauty".

Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen (geen vervelling, geen rode huid en geen pijn). De behandeling is dan ook geschikt voor alle huidtypen.

Bij BeautyWorks wordt de biopeeling vaak ingezet bij de behandeling van acne. Door de reinigende en ontstekingsremmende werking op de huid worden met deze behandeling – al dan niet in kuurverband – prachtige resultaten bereikt.

De behandeling kan ook preventief of bij de volgende indicaties worden toegepast:

- gevoelige, dunne couperosehuid;
- onzuivere huid;
- pigmentvlekken;
- vale, (rokers)huid;
- rimpels, fijne lijntjes.

Neoderma heeft een uitgebreide huidverzorgingslijn voor thuisgebruik. Deze producten zijn een goede aanvulling op de behandeling en zorgen voor een optimale verzorging van de huid.

Neoderma producten zijn dierproefvrij.Neoderma
Neoderma

GelColor by OPI

The OPI Story

Als marktleider in professionele nagelverzorging is OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten en diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten - met een geweldige glans!

De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die 2 weken perfect blijft zitten. In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een ASTIR AWARD én een HOLLAND BEAUTY AWARD!

Op dit moment is OPI verkrijgbaar in meer dan 100 landen; naast nagellakken en GelColors is er een volledige professionele productlijn, waaronder producten voor nagelverzorging, sneldrogers, lotions, cosmetische hand- en voetverzorging, vijlen, gel en acryl.

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. OPI is sinds 1993 ook verkrijgbaar in Nederland.


BeautyWorks Schoonheidsinstituut
Schijfstraat 4
4847 SM Teteringen
 
06 - 233 63 310
 
beauty.works@outlook.com
Openingstijden
Maandag 8:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 17:00
Woensdag 8:30 - 17:00
Donderdag 8:30 - 17:00
Vrijdag 8:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten

Onze behandelingen zijn altijd op afspraak, voor productverkoop bent U welkom tijdens de openingstijden.


 
Pinnen, ja graag
 
E-shop
Voor uw afspraak heb ik speciaal tijd gereserveerd. Wilt u bij verhindering dit tijdig melden? Binnen 24 uur moet ik helaas kosten in rekening brengen.