BeautyWorks

De salon in de authentiek Brabantse langgevelboerderij biedt een sfeer van rust en ontspanning.

Een paramedische achtergrond en jarenlange ervaring in huidverzorging staan borg voor perfect uitgevoerde behandelingen, met huidverbetering als doel. De mogelijkheden om specifiek te werken aan het oplossen van uw huidproblemen of het verder verbeteren van uw huid zijn bij BeautyWorks bijna eindeloos. Schoonheid zit weliswaar van binnen, maar moet van buiten wel goed onderhouden worden.

U zult zien: Schoonheid Werkt!

De langdurige samenwerking met Babor en Décaar heeft geresulteerd in een scala aan gespecialiseerde behandelingen, voor man en vrouw en voor elke leeftijd. Voor de jeugd heeft BeautyWorks een speciaal huidverzorgingsprogramma waarbij het accent ligt op de reiniging.

Bijzonder bij BeautyWorks is de uitgebreide ervaring in anti-aging behandelingen; behandelingen waardoor het verouderingsproces van de huid vertraagd wordt. De toenemende vraag naar dit soort behandelingen maakt dat BeautyWorks haar aanbod op dit gebied regelmatig uitbreidt.

Naast de diploma's schoonheidsspecialiste, visagiste en nagelstyliste is BeautyWorks in het bezit van de Specialisatie Huiverbeterende Massagetechnieken en de Specialisatie Acne. Dit laatste biedt klanten de mogelijkheid om de kosten van acnebehandelingen -afhankelijk van de verzekeringsvoorwaarden- vergoed te krijgen door de ziektekostenverzekeraar. Daar de invloed van voeding op de huid (en uw algehele welzijn) de laatste jaren steeds meer wordt onderkend, heb ik na een intensieve studie in 2019 -2020 bij het OPFG het diploma Orthomoleculair Schoonheidsspecialiste behaald. Dus ook op gebied van Voeding en Suppletie kunt u bij BeautyWorks terecht.

Ook voor de schoonheidsspecialiste geldt dat stilstand achteruitgang betekent. Daarom zorgen we er d.m.v. voortdurende bijscholing voor dat we bestaande en nieuwe behandelingen naar laatste inzichten kunnen aanbieden.

BeautyWorks is aangesloten bij de Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging, de ANBOS, alsmede bij de Sectie Voortgezette Opleidingen voor de Specialisaties. Uiteraard worden alle behandelingen uitgevoerd volgens wettelijke normen voor wat betreft hygiene, arbeidsomstandigheden en milieu. (HAM-code).

BeautyWorks Schoonheidsinstituut
Schijfstraat 4
4847 SM Teteringen
 
06 - 233 63 310
beauty.works@outlook.com
 
KvK nummer: 20103183
BTW nummer: NL001263430B28
AGB code: 89002089
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze behandelingen zijn altijd op afspraak, voor productverkoop bent U welkom tijdens de openingstijden.


 
Pinnen, ja graag
 
E-shop
Voor uw afspraak heb ik speciaal tijd gereserveerd. Wilt u bij verhindering dit tijdig melden? Binnen 24 uur moet ik helaas kosten in rekening brengen.